Zonder problemen aankomen

Spieren ontwikkelen

Om te leren hoe je het beste spiermassa komt aankomen moet je eerst weten hoe het lichaam werkt. Daar gaan wij u bij helpen. De basis is dat er meer calorieën geconsumeerd moeten worden dan dat verbrand worden door het lichaam of door het sporten. Dan hangt het er ook nog vanaf wat voor calorieën het zijn. Zijn het ongezonde vetten, dan zal uw lichaam dit opnemen en zal uw vetpercentage waarschijnlijk ook toenemen. 

Wat een bron aan goede calorieën is, is een weight gainer supplement. Deze geven de beste calorieën af, deze worden makkelijk opgenomen doordat het zuivere voedingsstoffen zijn. Deze worden goed opgenomen in de spieren, deze zullen dan groeien. Alleen een weight gainer is niet genoeg, er moet goed gegeten worden en genoeg rust tussen de oefeningen door. Daarbuiten is het verstandig om het lichaam ook enkele dagen rust te geven na een aantal dagen hard sporten. 

Op het moment komen er steeds meer verschillende supplementen, daarom wordt het steeds moeilijker de juiste eruit te pikken. Laat u door een arts of specialist goed informeren. Het nemen van het verkeerde supplement kan averechts werken. Zo krijgt u dus niet het resultaat waar u op gehoopt had.

Wat raden wij aan?

Wat wij aanraden is om bij deze merken te blijven:

– BSN

– Musclepharm

– Muscletech

 

De bovenstaande merken hebben zich bewezen, worden steeds meer gewaardeerd. Het zijn over het algemeen geen goedkope supplementen, maar bedenk hierbij dat om dezelfde voedingsstoffen uit uw eten te halen dit nog veel meer geld kost. Plus dit is een stuk gemakkelijker in te nemen. Steeds meer verschillende sporten gaan supplementen inbrengen, neem bijvoorbeeld voetbal. Om beter te presteren moet er genoeg getraind worden, maar daar moet van hersteld worden. Supplementen zijn hier de oplossing, met elke training sterke worden. 

1