Wereldreis relatief goedkoper

Er worden elk jaar meer vakanties geboekt dan dat er inwoners zijn in Nederland. Dat lijkt erg veel, maar wat als wij u vertellen dat de gemiddelde uitgaven tussen de 1000 en 3000 euro per persoon ligt. Dat zijn absurce bedragen. Met zo veel geld wil je natuurlijk wel het maximale uit je vakantie halen. Daarom stellen wij voor dat u op wereldreis gaat!

Nu denkt u waarschijnlijk: "een wereldreis, dat is veel te duur, dat kan ik niet betalen". Waarop wij zeggen ja het klopt dat het meer geld kost dan een doorgaande vakantie, maar relatief is het een stuk goedkoper. Een wereldreis duurt langer dan een normale vakantie. We hebben zelfs mensen gehoord die van 1000 euro per maand rond kwamen. Dit was dan vooral in landen als Loas en Cambodja. Ter illustratie een warme maaltijd is daar 3 euro. Dat betekent dat wanneer u normaal eet u een eurotje of 12 tot 15 per dag kwijt bent aan eten. Dan nog een leuk hotel en wat leuke dingen doen zoals feestjes etc. Dan komt dat neer op 35 euro per dag. Dus u kunt voor hetzelfde bedrag dat u uitgeeft op een luxe vakantie, een groot deel van de wereld zien 3 maanden lang voor hetzelfe bedrag.

Voor meer informatie kunt u terecht op deze site die wij gevonden hebben, volgens reviews zijn zij een van de beste op het gebied van een reis voor u samenstellen over de hele wereld. Laat u goed informeren en gaat op grote bedragen, een beetje extra tijd besteden kan geen kwaad. Wij wens u veel plezier in uw wereldreis.

site: http://www.xtreme-gap.nl/

1