Vergelijk alle sim only

Sim only abonnementen, er wordt steeds meer voor geadverteerd door de grote telecom aanbieders. Dit komt omdat mensen in tijden van crisis op zoek zijn naar besparingen. Met een sim only abonnement kan je tot wel zeventig procen besparen op belkosten. Dit kan doordat je alleen minuten inkoopt en niet betaald voor een dure smartphone. Ben jij iemand die ook tevreden is met een oud gsm toestel, dan is sim only een interessante optie. Ben je op dit moment een prepaid beller, dan is het helemaal voordeliger om over te stappen naar sim only. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarvoor je een aantal belminuten terugkrijgt. Of je nou een grote of een kleine beller bent maakt niet uit. Er zijn al abonnementen verkrijgbaar vanaf 2,50 euro tot 50 euro. Ook een internetbundel kan je erbij afsluiten voor een kleine meerprijs.

Omdat er zoveel verschillende soorten sim only abonnementen verkrijgbaar zijn, is een vergelijking maken niet eenvoudig. Toch zijn er een aantal websites waar je direct kunt zien welk sim ony abonnement het goedkoopst in. Je vult een aantal wensen in en de goedkoopste variant rolt uit de bus.

Het grootste gedeelte van de mensen die overstapt naar een simonly kiest voor Simyo. Andere populaire aanbieders zijn Ben en Telfort. Ook bij jouw huidige provider zijn vast wel simonly abonnementen verkrijgbaar. Ben je bang dat je een nieuw telefoonnummer krijgt als je overstapt, geen nood. Bijna elke simonly provider biedt jouw een gratis overstapservice aan, met behoud van jouw eigen gsm nummer. Ga naar vergelijk-simonly.com om alle abonnementen van dit moment te vergelijken. Mobiel bellen kan namelijk stukken goedkoper.

1