Snel geholpen via Autosloperij Alkmaar

Voor de verkoop van een sloopauto of schade auto leveren wij u een adequate en snelle ophaalservice van uw voertuig. Woont u in de omgeving van Alkmaar, neem dan contact op voor de verkoop van uw auto met onze autosloperij. 

Autosloperij Alkmaar

Ons autosloopbedrijf is gevestigd in de omgeving van Alkmaar. Wij bieden u een interessante prijs voor uw voertuig en halen deze ook nog eens gratis bij u op! Als autosloperij zijn wij aangesloten bij de RDW, STIBA en ARN. 

Sloopauto gratis laten ophalen

U neemt telefonisch contact op met ons, of u bezoekt onze website voor het doornemen van de autogegevens. Vervolgens bieden wij u onze prijs voor uw auto. Wanneer u hierover tevreden bent, kunnen we met u een afspraak maken om uw auto gratis op te halen. Het maakt voor ons niet uit waar uw auto is ondergebracht, of dit nu bij uw huisadres is, of bij een garage, of zelfs langs de weg; wij komen overal.

Uitbetaling & Vrijwaringsbewijs

Een van de belangrijkste onderdelen van de verkoop voor u is de uitbetaling en het vrijwaringsbewijs. Onze chauffeur zal u het afgesproken bedrag uitbetalen en geeft het vrijwaringsbewijs direct af. Ook melden wij uiteraard uw auto direct af bij de RDW. 

Meer weten? Bezoek onze website | Sloperij Alkmaar

Telefonisch contact? BEL 0657 1827 92 

1