Goedkoper reizen met een actiecode

Vakantiepark De Kempervennen combineert alle leuke mogelijkheden van een vakantie; waardoor het park de ideale locatie is voor een onvergetelijke vakantie voor veel verschillende soorten mensen. Zo is er in het park de mogelijkheid voor vele activiteiten, maar kunt u ook gewoon ontspannen genieten in het subtropische zwemparadijs. De kempervennen kan je boeken bij Centerparcs.

Activiteiten
Niemand hoeft zich tijdens een verblijf in vakantiepark de Kempervennen te vervelen. Er is namelijk ontzettend veel te vervelen. Alleen al in het subtropisch zwemparadijs op het park kunnen zowel kinderen als volwassen zich prima vermaken. Zo is er een speciaal 'leven in zee bad' gemaakt in dit zwemparadijs. In dit bad kunnen u en uw kinderen snorkelen in de bijzondere onderwaterwereld van de tropen. Er zwemmen zelfs echte tropische vissen in dit bad! Bovendien kun je nog vele andere activiteiten beoefenen in vakantiepark De Kempervennen. Denk daarbij aan vissen, waterskiën, skiën, snowboarden, duiken, wake boarden, klimmen en ga zo maar door. Niemand hoeft zich te vervelen dankzij het ruime aanbod.

Omgeving
Wanneer u niet de gehele vakantie in het vakantiepark wilt verblijven, is er in de omgeving van de Kempervennen ook meer dan genoeg te beleven. Zo liggen zowel safaripark de Beekse Bergen en attractiepark de Efteling op korte afstand en kan er ook bezoek gebracht worden aan de stad Eindhoven met al haar attracties. Wilt u toch ergens anders heen, er zijn meer vakantiehuizen te boeken bij Centerparcs of reisbureaus.

Huizen
Er zijn verschillende vakantiehuizen te huur in dit park. Deze huizen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus van luxe. U kunt kiezen tussen comfort, premium of VIP. Daarnaast zijn er verschillende soorten huizen beschikbaar zoals speciale huizen voor kinderen en grote groepen. Het is zelfs mogelijk om vakantie te vieren op een woonboot! Het gehele aanbod vakantiehuizen vindt je op de site van Centerparcs. Was je van plan om te gaan boeken, bekijk dan ook eens de actiecode van Centerparcs.

 

1