Geruchten Fifa 15

Na lang wachtten is het dan eindelijk zover de eerste geruchten stroom komt op gang over HET spel van het jaar. Elk jaar staat er weer duizenden gamers te wachten bij de ingang van een van de vele gamestores. Soms staan de eerste er al 6 uur voordat hij uitkomt zodat zij voor 100% de eerste zijn die hem spelen. Waar hebben wij het dan over? Natuurlijk Fifa 15.

Elk jaar komt EA sports weer met iets nieuws, vorig jaar was dat het elegante lopen van spelers en de persoonlijke truckjes die ze deden. Ook kwam met de nieuwe spelcomputers een verbetering en leek het alsof je er bij was. Dit jaar verwachtten wij dat er meer wordt ingespeeld op de details zoals de semi-bekende spelers ook een te herkennen gezicht geven. Of dat het publiek echter lijkt. Ook zouden wij graag nog meer verschil willen zien tussen de absolute top en de semi top. Zo moet naar onze mening een Chelsea veel beter zijn dan een Southhampton. Ze moeten gewoon overklast worden. De enige manier hoe ze eruit zouden kunnen komen is door een waanzinnige tactiek neer te zetten. Ook zouden we die Fifa fairplay er in terug willen zien. Zodat een Man. City niet meer zonder na te denken alles kan kopen. 

De vernieuwingen zullen vooral gaan inspelen op de PS4 en de Xbox one. Deze hebben snellere processoren en hebben meer denkkracht. Geen haperingen meer tijdens het laden, maar echt non-stop kunnen gamen. Wij denken dat de belevenis van het spel zeer ten goede komt en elke gamer straks moeite heeft om te stoppen met spelen. Wilt u meer weten klik dan op de oranje tekst.

 

1