Genoeg vitaminen

Je vitaminewaarden zijn erg belangrijk. Als je niet genoeg binnenkrijgt, dan merk je dat aan alle dagelijkse dingen die je doet. Je hebt namelijk een stuk minder energie. Het is vaak niet moeilijk om de juiste hoeveelheid vitaminen binnen te krijgen. In Nederland zijn er namelijk een heleboel producten met toegevoegde vitaminen. Die eet je elke dag. Als je dus gevarieerd genoeg eet, dan kom je ruim aan de aanbevolen hoeveelheid vitaminen.

Dat is zo met de meest gangbare vitaminen. Neem nou zo’n vitamine drankje, met wel meer dan 10 vitaminen! Dat staat er tenminste op. Wat er niet bij staat, is dat je ook een enorme hoeveelheid suiker binnenkrijgt als je een zo’n pakje multivitamine drinkt. Je kunt beter je vitaminen uit fruit verkrijgen, aangezien je dan alleen gezonde suikers binnen krijgt, niet de toegevoegde suikers.

Want als je niet genoeg vitaminen binnenkrijgt, kun je daar serieuze problemen aan over houden. Je verkrijgt namelijk heel veel energie uit deze vitaminen. Bijvoorbeeld vitamine c zit wel in heel veel producten, maar vitamine d is alleen in boter en vis te vinden. Daarbij ook nog in de zon, maar die moet dan ook maar net schijnen. Je bent opeens een stuk sneller moe en je kunt niet meer zo veel doen als je normaal op een dag doet. Deze vermoeidheid is moeilijk uit te leggen aan iedereen om je heen. Als je namelijk altijd energiek bent, dan snap je niet zo goed wat het met je kan doen als je erg moe bent.

Je bent moe, geïrriteerd en futloos. Het voelt alsof je wel genoeg energie hebt om naar werk te gaan, maar eenmaal daar kom je ook niet vooruit. Zorg dus dat je genoeg van alle vitaminen binnen hebt. Je kunt op topvitamins.nl kun je de beste vitamine supplementen kopen.