Adembenemende zon vakantie landen voor de zomervakantie

Een zonnige zomervakantie in Malaga, Spanje vanaf €45

Spanje is geweldig voor een zomervakantie, hier vind men beslist zon en strandplezier. Er zijn vele laaggeprijsde vluchten en de eindbestemming is op maar een klein aantal uren afstand. De prijzen zijn tevens verbazingwekkend bescheiden voor een gebied met veel toeristen. Malaga is de perfecte uitgangspunt voor het ervaren van de Costa del Sol en Andalusië , hoewel de kans is aanwezig dat jij niet verder komt dan voortreffelijk relax amuseren van culinaire hapjes en bakken op een haven of strand met de voortreffelijke zonnestralen. Klik hier voor alles informatiefs omtrent zonvakantie bestemmingen

Een niet al te lange zomervakantie naar Spanje vanaf €60

Alicante is een van de meest mooie zon vakantie oorden. Er zijn talloze leuke bezigheden, hapjes en attracties te vinden. . Met al die zon, zand en watersporten is dit een ideaal voor zomervakanties vol plezier voor het hele gezin. Tieners kunnen uren lang genieten van het levendige nachtleven, de wat oudere toerist kan terecht op de markten en genieten van de heerlijke maaltijden. Het is een te gek feest. Oftewel top voor zomervakanties. Lees hier alles interessants omtrent zomervakantie streken

Een glorieuze zon vakantie in Dassie, Griekenland

Griekenland is meer dan jonge schreeuwende studenten die zich voltanken met drank. Echter is er zoveel meer te zien en beleven. Pootje baden in een blauwe zee, genieten van culturele maaltijden of traditiegetrouw de binnenstad induiken. Is dat niet te gek?

Deviant richting Kroatië

Kroatië groeit in bekendheid bij vakantiegangers, maar er komen tot nu toe maar een klein percentage in vergelijking met Portugal of Italië. Maar de heerlijke hete zomernachten met een adembenemend windje, in combinatie met de vele verschillende wateren maken Kroatië een plaats waar je geweest moet zijn.  En er is ook bijzonder veel te doen!

Broeierige zomer weken op Magdalena

Tenerife is een simplistische oord voor een hete, hete maar dan ook echt warme zomervakantie. Er zijn honderden verschillende redenen waarom een toerist telkens voor dit eiland kiest, maar het merendeel komt voor de zon. Bovendien staat de 3e hoogste vulkaan van onze planeet zich op dit eiland.  Met andere woorden, het is er broeiend spannend!

Een minder goedkoop keuzemogelijkheid voor de allergezelligste zomervakantie, Orlando vanaf €320

de US is lang reizen en zeker niet goedkoop, maar in Orlando, Florida zijn een heleboel prachtige amusementen te vinden, waaronder het bekende disney. Alsof dat niet genoeg is zijn er ook genoeg opties om lekker te zwemmen. Er is bovendien zoveel strand achtig gebied te vinden in Orlando. De temperatuur is heerlijk hoog gedurende de zomervakantie en de stranden zijn verbazingwekkend lang en goed schoon. Het is een prijzig, maar ideale zomervakantie bestemming voor iedereen!

1